MENU  OBIADOWE (23. 04- 27. 04)

Informacja: pani Joanna Rudzka
 

 

Dzień  tygodnia Menu
Poniedziałek Zupa jarzynowa z  ziemniakami-300g/6,9/, Łazanki-170g/1,3/, Kompot owocowy-200ml, Mandarynka
Wtorek Zurek z jajkiem i kiełbasa-300g/3,6 ,9/, Kotlet schabowy-70g/3/, Ziemniaki-150g/6/,Mizeria-70g/6/, Woda z sokiem-200ml
Środa Zupa krem z czerwonej soczewicy z pestkami dyni-3 00g/6,9/, Ryz z jabłkiem-180/60g/1,6/, Kompot owocowy-200ml, Deser mleczny
Czwartek Rosół z makaronem-300g/1,9/ , Filet z indyka duszony w s osie chrzanowo-smietanowym-80g/6/, Kasza jeczmienna-150g/1/, Warzywa gotowane-70g, Kompot owocowy-200ml, Banan
Piątek Zupa  pieczarkowa z makaronem-300g/1,6,9/, Kotlet rybny-80g/1,3,4/, Ziemniaki- 150g/6/, Surówka z ogórka kiszonego i jabłka-70g, Herbata z cytryna i miodem-200ml