MENU  OBIADOWE (19.11 - 23.11)

Informacja: pani Joanna Rudzka
 

Dzień  tygodnia Menu
Poniedziałek Barszcz ukrainski-300g/7,9/, Racuchy z jabłkiem i cukrem pudrem-160g/1,3,7/, Kompot owocowy-200ml, Mandarynka
Wtorek
Zupa kalafiorowa z ziemniakami-300g/7,9/, Gyros z ryzem i sosem czosnkowym- 250g/1,7/, Surówka z kapusty włoskiej z marchewka-70g/7/, Kompot owocowy- 200ml
Środa Rosół z makaronem-300g/1,9/, Potrawka z indyka-100g/1,7/, Ziemniaki-150g/7/,Surówka z sałaty lodowej i warzyw-70g/7/, Woda z sokiem-200ml, Jogurt owocowy
Czwartek Kartoflanka-300g/9/, Pulpety w sosie pomidorowym-80/50g/1,3,7/, Kasza bulgur-150g/1/, Papryka kolorowa-70g, Kompot owocowy-200ml
Piątek Krupnik-300g/1,9/, Ryba panierowana-80g/3,4/, Ziemniaki-150g/7/, Surówka z marchewki i pomaranczy-70g, Kompot owocowy-200ml